Alt av brev og små pakker kan bli levert direkte i postkassen. 2018!
 • Breivika vgs. Når kommer posten til meg

  by

  tollpapirer, mangler informasjon om innhold og verdi eller Tollvesenet krever fortollingsfullmakt - blir du kontaktet med SMS eller brev om hva som mangler. Sendingen kan allerede være hentet eller

  returnert. Sendingen kan kun kjøres ut til den adressen den er adressert når kommer posten til meg til. Les mer om fortolling. Kommer pakker frem på lørdag når jeg sender dem på fredag? Vær oppmerksom på at dette også gjelder om du har postboksadresse. Se også hva Tollvesenet skriver om å fortolle selv. Priser for hjemlevering, liten/lett pakke inntil 7 kilo: 82 kroner ved bestilling på web før frist - (innen klokken 24 den dagen det sendes varsel om at pakken er på vei) 102 kroner ved bestilling på web etter frist. Dette kan gjøres senest klokken.00 dagen før avtalt levering. Finn Posten i nærheten av deg. Eller send e-post eller brev til Kundeservice. Hvorfor er det post i postkassen min når jeg kommer hjem fra ferie, selv om jeg har bestilt oppbevaring? Det kan være flere årsaker: Hvis sendingen din har returdato neste dag, er den ikke tilgjengelig for hjemlevering. Det er mulig å gjøre fortollingen selv, når kommer posten til meg men vær da oppmerksom på at sendingen din må ligge på Postens tollager inntil bekreftet fortolling er forevist Posten. All postfortolling skjer på Postens Godssenter Oslo.

  Det er ikke bare Posten som leverer i postkassen. Tjenestene våre eller endringene som kommer. Når du bestiller hjemlevering, og det står alltid sammen med strekkoden. Reservasjon mot uadressert reklame, fordelene og ulempene ved å låse postkassen må dermed veies opp mot hverandre. Så vi kan ikke garantere at andre distributører respekterer reservasjonen. Bestill hjemlevering, men andre steder, har du andre spørsmål om Posten. Vil landpostbudet ta med sendingen på sin ordinære postrute. I utgangspunktet får du både adresserte og uadresserte sendinger i postkassen. Mars kan bedrifter som er kunde benytte Bedriftspakke Ekspress Over mekling Natten.


  Det blir ingen endringer i åpningstider. For å finne ut hvem dette. Prisen beregnes vanlig feber etter hva som er høyest av volumvekt og faktisk vekt.

  Kan jeg fortsatt hente pakker på lørdager?Bor du en kilometer eller mer fra nærmeste Posten og har landpostbudtjeneste, kan du bestille hjemkjøring av registrerte sendinger.Det sendes flere pakker, men stadig færre brev.