Stjørdal er den eldste avdelingen utenom Trondheim, og har tilsammen 20 ansatte. 2018!
 • Dommer regler: Vintervoll stjørdal, Trygg e handel norge

  by

  løfte statusen til yrkesfagene for å få flere ungdommer til å velge denne retningen, sier Stian. Før oppkjøpet var han grossist og leverandør til Vintervoll, men når anledningen bød

  seg så valgte han å kjøpe bedriften. I tillegg til fagarbeidere har Vintervoll også flere ingeniører og teknikere, men disse har også gjerne et fagbrev i bunn. Hver måned fremover vil vi i NHO Trøndelag presentere en av våre medlemsbedrifter som månedens bedrift, og i september har vi kommet til Vintervoll. Vintervoll håper også å kunne gå i gang med Trondheim Spektrum, et prosjekt de har holdt av ressurser til i nærmere ett og et halvt. Personlig er jeg lei av at folk snakker ned yrkesfagene. Otto var selv i mange år administrerende direktør før sønnen Stian overtok, og Otto er i dag styreleder. Fotograf: Vintervoll. Stian er opptatt av å styrke yrkesfagenes status. Les mer: Stort udekket kompetansebehov, medregnet datterselskapene har Vintervoll 22 nye lærlinger i høst, og bedriften har som målsetting at lærlingene sølv skal få tilbud om fast jobb etter endt læretid. Vintervoll har flere avdelinger og datterselskap, fra Stjørdal i nord til Rendalen i sør. Overskudd pløyd tilbake til virksomheten, kompetanse og satsing på de ansatte er også noe av svaret når Stian skal forklare hvorfor Vintervoll har lyktes så godt gjennom lengre tid, og i år kan feire hele. Bortsett fra en drøy håndfull ansatte som jobber i administrasjonen har alle andre ansatte i bedriften fagbrev, eller de holder på å ta det. Din lokale elektriker: Stjørdal Trondheim Orkdal Klæbu Melhus Oppdal Nyvold installasjon Eltron. Vintervoll, aS avd, stjørdal Stjørdal, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Vintervoll, aS avd, stjørdal. Wessels veg 79, 7502. Informasjonen er hentet fra offentlige registere og er ikke kvalitetssikret. Vintervoll avd, stjørdal fra, Trøndelag.

  Oppgi ditt medlemsnummer i tobb ved henvendelse til forhandlere vist på denne siden. Men en av årsakene er nok at mye av bedriftens overskudd er pløyd tilbake til virksomheten. Avdelingen på Stjørdal ikea lagring har hatt ansvaret for gjennomføringen av mange store prosjekt opp gjennom årene. Siden den gang har Vintervoll vært en heltrøndersk aktør og en familiebedrift. Vi har også hatt installasjonsarbeidene ved utbygginger av Rica Hell Hotell. I tillegg til å være en av de største elektrobedriftene i Trøndelag er Vintervoll også en av de største private lærebedriftene i MidtNorge med hele 63 lærlinger. Elotec Ajax trådløst smart boligalarmsystem 7502 Stjørdal, les mer, besøksadresse, rabatt for tobbmedlemmer 10 rabatt, wessels veg. Lærlinger og vi har ekspandert gjennom oppkjøp. Vintervoll og administrerende direktør Stian Østerlie.

  Avdelingen på, stjørdal har hatt ansvaret for gjennomføringen av mange.Vintervoll - Din lokale elektriker.


  Vintervoll stjørdal. Sparta økonomiske forhold

  I Vintervoll har vi fantastisk flinke lærlinger som kommer fra skolen med stor ståpåvilje og gode karakterer. Energieffektivisering, og det skal ikke angrepsavtalen feires med brask og bram. Internet of things og solcelleteknologi kommer til å forandre elektrobransjen i grillkull årene som kommer og vi skal fortsette å satse videre på kompetanse for å hevde oss. Men mye av utviklingen vises også i form av hva vi jobber med i dag.

  Du kan tro det er litt av en logistikk som må på plass for å få dette til, smiler administrerende direktør i Vintervoll, Stian Østerlie.Elektrobedriften Vintervoll ble etablert på Steinkjer i 1947.Jeg ser heller ikke bort ifra at vi kommer til å vokse ytterligere i årene som kommer, men det som kanskje er mer interessant er å følge med på utviklingen i bransjen.

Søke

Kategorier

Arkiv